Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την επόμενη εβδομάδα το τελικό DLC του Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass Vol. 4: Future Redeemed (trailer)

*
Η Monolith Soft ανακοίνωσε την ημερομηνία διάθεσης του τελικού DLC Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass Vol. 4: Future Redeemed. Το περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα στις 25 Απριλίου μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Nintendo. Τα γεγονότα του μάς ταξιδεύουν πριν από αυτά του Xenoblade Chronicles 3 και οι παίκτες θα μπουν σε μια ομάδα χαρακτήρων για να γνωρίσουν νέες προσωπικότητες. Το σενάριό του ενώνει τα τρία παιχνίδια της σειράς, ενώ στο Future Redeemed θα υπάρχουν ακόμη νέοι μηχανισμοί gameplay, όπως το Unity Combo που επιτρέπει σε δύο χαρακτήρες να επιτεθούν ομαδικά. Ακόμη, θα κυκλοφορήσουν τα Pyra+Mythra 2-pack amiibo στις 21 Ιουλίου 2023. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το game και το έξτρα περιεχόμενό του μέσα από το παρακάτω σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*